Politica de confidentialitate

Informatii colectate

Colectam informatii de la dumneavoastra in momentul inregistrarii pe site, cand faceti o comanda, cand va inregistrati la newsletter sau cand completati un formular.
 
Cand comandati sau cand va inregistrati pe site, in functie de formular, va vom invita sa completati numele, adresa de email, adresa, numarul de telefon si codul numeric personal. Puteti sa vizitati siteul si ca utilizator anonim.

Folosirea datelor dumneavoastra

Orice informatie colectata va fi folosita in unul din urmatoarele scopuri:
 
  • Pentru a procesa o comanda
     
Informatiile dumneavoastra, fie publice sau private, nu vor fi vandute, schimbate, transferate sau furnizate unei alte companii, fara permisiunea dumneavoastra, cu alt scop decat cel clar de a livra produsul sau serviciile comandate.
 
  • Pentru a trimite emailuri periodice
     
Adresa de email pe care o furnizati la crearea contului, efectuarea comenzii sau in campul de inscriere la newsletter, poate fi folosita pentru a va trimite datele referitoare la comanda sau alte emailuri cu oferte si promotii.
Nota: in orice moment, daca doriti sa renuntati la primirea emailurilor din partea noastra, veti gasi, in partea de jos a emailului, informatii pentru dezabonare
 

Protectia informatiilor

 
Am implementat un numar de masuri de securitate pentru protectia datelor personale, atunci cand creati un cont, plasati o comanda, accesati datele dumneavoastra. 

Folosirea cookie-urilor

www.figurine-top.ro nu foloseste cookie-uri.

Divulgarea informatiilor catre terti
 
GALLTROPHY nu vinde, schimba sau transfera informatii personale cu tertii, cu exceptia celor care sunt direct implicati in procesul de tranzactionare, cu conditia ca acei furnizori sa respecte confidentialitatea acestor date. Anumite informatii pot fi divulgate in cazul in care aceasta actiune este conform legii si protejeaza dreptul, proprietatea si securitatea noastra sau a altora.
 
Informatii care nu sunt personale si care nu pot duce la indentificarea persoanelor, pot fi folosite pentru rapoarte legate de activitatea siteului www.figurine-top.ro.
 

Politica de confidentialitate online

Aceasta politica de confidentialitate este valabila doar pentru informatiile colectate online prin intermendiul siteului, si nu pentru informatii colectate offline.

Termeni si conditii

Va rugam vizitati sectiunea de Termeni si Conditii, din footer, pentru detalii despre utilizarea, limitarile si regulile siteului www.figurine-top.ro. 
 

Acceptul dumneavoastra

Folosirea acestui site reprezinta, implicit, acceptul dumneavoastra legat de Politica de confidentialitate.

Schimbari in Politica de confidentialitate 

Daca vom decide schimbarea Politicii de confidentialitate, schimbarile vor fi afisate in aceasta pagina.

Contact

Daca aveti anumite intrebari legate de Politica de confidentialitate, ne puteti contacta folosind nr. de telefon afisat pe site.
Construit pe OpenCart
Figurine TOP © 2024