Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. GALLTROPHY isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute 
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "date personale". 

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. GALLTROPHY nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre GALLTROPHY pentru  confirmarea comenzilor.
 Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. 
 Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

3. Copyright

 Intregul continut al site-ului www.figurine-top.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea GALLPRINT S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul GALLPRINT S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

GALLTROPHY garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei GALLTROPHY, fara acordul prealabil scris al acesteia.

5. Descrierea produselor

Produsele sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil. GALLTROPHY nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. GALLTROPHY va informa consumatorul despre indisponibilitatea produsului.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, GALLTROOPHY nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru.

6. Preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%).

GALLTROPHY  isi mentine dreptul de a modifica aceste preturi, fara o notificare in prealabil.

7. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea se va efectua in maxim 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni de cel mult inca doua ori, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

8. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor . 
GALLTROPHY S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

9. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

10. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

 

 

Construit pe OpenCart
Figurine TOP © 2024